Ookami no Chikara Ninja

Hattori Jeugd/kindertraining

Deze training is voor kinderen in de leeftijdsgroep van 8 tot ongeveer 12 jaar. Er zijn speciale lessen ontwikkeld voor deze leeftijdsgroep.
Deze lessen worden spelenderwijs gegeven, waar de kinderen interesse in de krijgskunst wordt bijgebracht. Hierbij is respect voor elkaar belangrijk.
In de lessen leren de kinderen zich met veel plezier de volgende technieken eigen te maken:

Conditie: De lessen zijn dynamisch en daardoor krijgen de kinderen trainingsgewijs een betere conditie. In de les wordt er op elk kind gelet zodat de oefeningen goed uitgevoerd worden op het niveau van het kind. Plezier in de oefeningen staat hierbij voorop. 

Zelfverdediging: Er wordt veel aandacht besteed aan het zelfverdedigingsaspect. De kinderen leren zichzelf beter te uiten en ze leren voor zichzelf op te komen. Hierbij wordt veel gelet op een goede  lichaamshouding. Wij hebben geen wedstrijden zodat we het respect voor elkaar in de groep hoog kunnen houden.

Coördinatie: Er wordt gewerkt aan een betere coördinatie van het kinderlichaam. Dit wordt allemaal spelenderwijs geleerd door middel van rek en strek oefeningen en behendigheidsspelletjes aan het begin en einde van de les.

Concentratie: Door middel van speciale meditatieoefeningen voor kinderen wordt er gewerkt aan een betere concentratie. Hierbij letten wij op de ademhaling en lichaamshouding van de kinderen. Deze meditatieoefeningen zorgen ervoor dat de leerling zich ook op school beter kan concentreren en  beter kan leren.

Wil je meer informatie over de trainingen die wij geven of een proefles volgen, vraag dan snel vrijblijvend een informatiefolder aan door naar Contact te gaan.